پشتیبانی تهویه آماج 

سقفی رادیال

b400
موجود
هواکش سقفی مدل قارچی سیستم سانتریفیوژ در این مدل استفاده شده مناسب برای سیستم کانال کشی و رو سقف مزایا نسبت به سانتریفیوژ 1-شکیل تر بودن2-فضای کمتری اشغال میکند2-صدای به نسبت کمتری تولید میکند
9,000,000تومان 9,000,000
مشخصات فنی - سقفی رادیال
🔋توان 1.1 کیلووات
💡هوادهی 3500 متر مکعب بر ساعت
☢️قطر پروانه 40 سانتی متر
🔅دور موتور 1400
✴️جنس بدنه برقی
💡جنس پروانه فلزی
⚡برق تک فاز
✔️گروه هواکش پشت بامی

هواکش سقفی رادیال⭐️پایین ترین قیمت فن سقفی رادیال

هواکش سقفی که نوعی از هواکش صنعتی هست، مانند هواکش های سانتریفیوژ یوتیلیتی پرکاربرد بوده و در ساختمان ها و برج های اداری و  تجاری صنایع نفت و گاز بیمارستان ها و ... مورد استفاده می باشد. این نوع هواکش ها در دبی و فشارهای بالا نسبت به هواکش های یوتیلیتی دارای راندمان پایین تری بوده ولی فضای کمتری را اشغال می کند.ظرفیت تخلیه هوانا 32000 متر مکعب بر ساعت و فشار تا 1700 پاسگال

یکی از بهترین روش ‌ها در خروج هوا همراه با کانال کشی، استفاده از مسیر سقف می باشد. در این حالت با کمترین زانو در مسیر کانال کشی ها می توان به فضای بیرون دسترسی پیدا کرد؛ اما استفاده از مسیر سقف در خروج هوا نیازمند به نوع خاصی از هواکش می باشد که با عنوان هواکش قارچی از آن یاد می شود.

هواکش قارچی 

به جهت خروج هوا از فضا های بسته تا ایجاد جریان هوای تازه در این فضا ها از انواع هواکش ها استفاده می شود. به این منظور همراه با کانال کشی هایی سعی در هدایت جریان هوا به سمت خروج از فضا صورت می‌ گیرد. یکی از بهترین روش ‌ها در خروج هوا همراه با کانال کشی، استفاده از مسیر سقف می باشد. در این حالت با کمترین زانو در مسیر کانال کشی ها می توان به فضای بیرون دسترسی پیدا کرد؛ اما استفاده از مسیر سقف در خروج هوا نیازمند به نوع خاصی از هواکش می باشد که با عنوان هواکش قارچی از آن یاد می شود.

هواکش قارچی که شکل و شمایلی شبیه به قارچ دارد، از انواع فن آکسیال بوده که همراه با نصب در پشت بام ها از طریق کانال کشی های عمودی اقدام به تخلیه ی هوا می کند. به این ترتیب همراه با افت فشار کمتری خواهد بود. افت فشار در عملکرد هواکش قارچی بسیار کمتر از انواع فن آکسیال دیواری است و در حدود ۱۰ درصد خواهد بود.

اما از آن جهت که این فن در سقف تعبیه می شود و در مسیر مستقیم باران و برف قرار خواهد گرفت، به جهت امنیت لازم از کلاهک هایی با عنوان باران گیر در طراحی استفاده شده است. این کلاهک های باران گیر شکل و شمایل این هواکش را شبیه به قارچ می کند. از این رو است که با عنوان هواکش قارچی معروف شده ‌اند. از دیگر نام های هواکش قارچی می توان به عناوینی چون فن رادیال سقفی، فن سانتریفیوژ پشت بامی و فن سانتریفیوژ پاور روف نیز اشاره کرد.

ساختار انتقال قدرت در هواکش قارچی(ساخت شرکت هوای پاک آماج)

از آنجا که هواکش قارچی به جهت تخلیه ی فضا های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد و با توجه به نوع طراحی در مسیر مستقیم جریان های هوای خروجی فضا های گوناگون صنعتی قرار خواهد گرفت، انواع انتقال قدرت از طریق تسمه پولی در طراحی هواکش قارچی دیده می شود. در مدل های شفت مستقیم اگر چه شاهد توان بالاتر همراه با اتلاف کمتر انرژی هستیم؛ اما در فضا های کاری با هوا های بسیار آلوده، احتمال فرسودگی تا خرابی موتور هواکش قارچی بسیار زیاد خواهد بود.

در طراحی بدنه تا پره های هواکش قارچی، موضوع حضور در فضای آزاد و مجاورت با باران و برف پیش‌ بینی خواهد شد. از این رو عموماً تمامی اجزای این فن را از جنس فلزات ضد زنگ زدگی خواهند ساخت.

ویژگی های هواکش قارچی(تولید شرکت هوای پاک آماج)

هواکش قارچی یکی از محصولات متداول در تولید هواکش صنعتی می باشد. اصولا یک هواکش قارچی را باید با ابعاد صنعتی آن مورد تحلیل و بررسی قرار داد. این شرایط صنعتی در تولید هواکش قارچی باعث شده است تا در ابعاد، قدرت، متریال و... از شرایط خاصی بهره مند باشد. از طرفی مجاورت دائم هواکش قارچی در فضای آزاد و برخورد مستقیم آن با انواع آب و هوا های ایام گوناگون سال حساسیت های حاکم بر ساخت آن را به یکی از دقیق ترین انواع در تولید هواکش صنعتی تبدیل کرده است. این دقت در تولید، از برای اطمینان در کارکرد مداوم و با ضریب امنیت بالای هواکش قارچی می باشد.